BAYBURT / MERKEZ - Şehit Nevzat Kaya İlkokulu

Ara

Değerler Eğitimi çalışmalarımız kapsamında bu ayın değeri olan ''SAYGI'' konusunda Damat Ali efendi İmam Hatibi İkram DURGUT tarafından öğrencilerimize yönelik söyleşi gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz 2/C sınıfı öğretmeni Bilgen DURAN EREL tarafından hazırlanan Öğretmenler Günü Pragramı kapsamında öğrencilerimiz tarafından günün anlam ve önemine dair konuşma yapıldı, şiirler okundu ve şarkılar söylendi.

Bu vesileyle bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tekrar kutlar başarılı çalışmalar dileriz.

OKUL İDARESİ

Kas

Okulumuz 2/A sınıfı öğrencisi Buğrahan SARI İlkokullar arasında düzenlenen "Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Vatan" konulu resim yarışmasında İl üçüncüsü olmuştur. Kendisini okul idaresi olarak tebrik ediyoruz.

Kas

Ulu Önderimizi vefatının 85. yıl dönümünde okulumuz 3/C sınıfı öğretmeni Muhammet Emin BELİK'in hazırlamış olduğu programda andık.Programda ingilizce öğretmenimiz Gamze TALDEMİR trafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı,öğrencilerimiz tarafından şiirler okundu,orotoryo gösterisi sunuldu ve zeybek oyunu gösterisi ile program sona erdi.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ölümününün 85. yıl dönümünde kendisini bir kez daha saygı ve şükranla anıyoruz.

Kas

Bayburt AFAD İl Müdürlüğü personelleri tarafından okulumuz öğrencilerine ve personellerine Acil Durum Eğitimleri verildi. Bilgilendirmeler için gelen ekiplere teşekkür ediyoruz.

Kas

Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında  okulumuz 2/A sınıfı öğretmeni Betül KAYMAK tarafından hazırlanan programda  günün anlam ve önemine dair konuşmalar yapıldı ve şiirler okundu.''Genç Kızılay''görevlileri okulumuzu ziyaret ederek Kızılayın çalışmaları ile ilgili öğrencilerimize sunum yaptılar.

Kızılay Haftası münasebetiyle Filistin'e yardım için okulumuz öğrencileri tarafından toplanan yardım Kızılay Şubesine teslim edildi.

Kas

Cumhuriyet'in ilan edilişinin 100. yıl dönümü, okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Okulumuzda hazırlanan  program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın seslendirilmesiyle başladı. Programda konuşma yapan 3/C sınıfı öğretmeni Muhammet Emin BELİK, günün anlam ve önemini belirttikten sonra öğrenciler tarafından şiirler okundu,dans gösterileri yapıldı Koro tarafından günün anlamına uygun şarkılar seslendirildi.Daha sonra'' Cumhuriyetimizin 100.Yılı''konulu yarışmada il birincisi olan Ömer Kağan DEMİRBİLEK'e okul müdürü Nail ERASLAN tarafından ödül takdim edildi.

Ekm

4 Ekim Hayvanları koruma Günü Etkinlikleri kapsamında okulumuz 3/B sınıfı öğretmeni Muhammet Emin BELİK tarafından Bayburt Belediyesi Hayvan Barınağına gezi düzenlendi. 3/A sınıfı öğretmenimiz Betül KAYMAK tarafından hazırlanan Hayvanlar Günü programında öğrencilerimiz tarafından şiirler okundu,şarkılar söylendi ve anasınıfı C şubesi öğrencilerimizin hazırladıkları Hayvanlar gösterisi sunuldu.3/B sınıfı öğrencileri öğretmenleri Lütfü ŞAHİN ile birlikte hazırladıkları kuş yemliklerini okulumuz bahçesinde bulunan ağaçlara astılar.Ayrıca 2/A,2/B ve 2/C sınıfı öğrencilerimizin hazırladıkları Hayvanları Koruma Günü temalı çalışmalarından oluşan sergi düzenlediler.

Ekm

Camiler ve Din Görevlileri haftasında okulumuzun yanında bulunan Damat Ali Efendi Camiine okulumuz idareci,öğretmen ve  öğrencileri ile birlikte ziyaret gerçekleştirildi.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen Okulumda Sağlıklı Besleniyorum programı, Bayburt'ta okulumuzdaki fiziksel aktivite etkinlikleriyle başlatıldı.

Öğrencilerin fiziksel, bilişsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı bir gelişim süreci geçirebilmeleri ve okul dışı zamanlarını verimli kullanabilmeleri için başlatılan aktiviteler, okulumuzdaki tüm öğrencilerin katılımıyla sabah saatlerinde gerçekleştirildi.

Sağlıklı beslenme ve fiziksel aktiviteye dayalı programlar çerçevesinde öğrencilerimiz, öğretmenleri eşliğinde bahçedeki fiziksel etkinliklere katılırken İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve İSGB yetkilileri de etkinlikleri yerinde takip etti.

Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Bakanlığın uygulamaya koyduğu Okulumda Sağlıklı Besleniyorum programının önemine dikkat çekerek eğitim öğretim faaliyetlerinin yanında okullarda fiziksel aktivitelere yer verilmesinin öğrencilerin zihinsel ve bedensel gelişimine katkı sağlayacağını kaydetti.

Ekm

Yeni eğitim öğretim döneminde trafik eğitim ve bilincinin artırılması için öğrencilere mobil trafik eğitim tırı vasıtasıyla teorik ve uygulamalı eğitimler verilmeye başlandı.Bu kapsamda Mahmut Kemal Yanbeğ İlkokulu bahçesinde düzenlenen etkinliklere okulumuz Anasınıfı öğrencileride katıldı ve tırdaki mobil sınıfta trafik eğitimi gördü.

Ekm

Okulumuz 4/B sınıf öğretmeni Bülent SAKA tarafından hazırlanan 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü  programı kapsamında öğrencilerimiz tarafından  günün anlam ve önemini içeren konuşmalar yapıldı ve şiirler okundu.

Ekm

Okulumuz bahçesinde 2023-2024  Eğitim -Öğretim yılı ''İlköğretim Haftası'' kutlama programı düzenlendi. Programda öğrencilerimiz tarafından günün anlam ve önemine dair açılış konuşması yapıldı.Şiirler okundu ve dans gösterileri yapıldı.

Eyl

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILININ BAŞTA OKULUMUZA,VATANIMIZA VE MİLLETİMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUZ.

BU VESİLEYLE BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE BAŞARILAR VE KOLAYLIKLAR DİLİYORUZ .

BAŞARILARLA DOLU BİR EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI GEÇERMEK DİLEĞİYLE...

OKUL İDARESİ

Haz

Okulumuzda 16/06/2023 Cuma günü Karne Töreni yapıldı.Başarı ortalaması en yüksek olan 4/A sınıfı öğrencilerinden Kerem BALCI'ya başarı belgesi ve hediye verildi.Sınıflar arası düzenlenen futbol turnuvasında dereceye giren öğrencilere madalya ve kupa verildi.Ayrıca yıl boyunca en çok kitap okuyan öğrenciler Kitap Kurdu belgesi ve hediye verildi.

2022-2023 eğitim-öğretim yılında emeği geçen tüm öğretmenlerimize okul idaresi olarak teşekkür ediyoruz. Tüm öğrencilerimize ve velilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Okul İdaresi