BAYBURT / MERKEZ - Şehit Nevzat Kaya İlkokulu

Ekm

Okulumuzu güzelleştirmek,öğrencilerimizin severek okula gelmelerini sağlamak adına okulumuzun iç ve dış mekan duvarlarına öğretmenlerimiz ve gönüllü üniversite öğrencileri ile birlikte çeşitli figürler çizilerek boyanmıştır. Ayrıca anasınıflarımızın giriş koridorunun halısı yenilenmiştir.

Yapılan bu çalışmalara katkılarından dolayı emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda 26.09.2019 Perşembe günü 15 Temmuz demokrasi Zaferi  ve Şehitler programı yapıldı.

Ekm

2-A sınıfı öğretmenimiz Mustafa SEZER önderliğinde öğrencilerimize çevre bilinci kazandırmak adına okul bahçesi ve çevresinin temizliğini velilerle koordineli bir şekilde gerçekleştirmişlerdir. Bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyor kendilerini çevreci sınıf ilan ediyoruz.

Eyl

Okulumuzada görev yaparken,ildışı özür durumu nedeniyle ataması başka illere yapılarak okulumuzdan ayrılan Fatma ÖZEL ve Şerife YÜKSELER'e

okulumuzda görev yaptığı süre içerisinde katkı ve emeklerinden dolayı teşekküer eder yeni görev yerlerinde üstün başarılar dilerim.

Enes YAVAŞÇAY

Tem

Okulumuza Müdür Yardımcısı olarak atanan Semahat ESENSOY okulumuzdaki görevine 02.07.2019 tarihinde başladı.

Ayrıca okulumuza sınıf öğretmeni olarak atanan Hacı Murat YAZGAN ve Recep DEMİRBİLEK okulumuzdaki görevlerine başlamışlardır.

Kendilerine hoş geldiniz der görevlerinde üstün başarılar dileriz.

OKUL İDARESİ

Tem

BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZE İYİ TATİLLER

Okulumuzda 03.05.2019 Cuma günü Nisan ayı "Ayın Öğrencileri" belirlendi.

Nis

26 Nisan 2019 Cuma günü "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" çoşkuyla kutlandı. Yoğun ilgi gösteren velilerimize ve emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize okul idaresi olarak teşekkür ediyoruz.