BAYBURT / MERKEZ - Şehit Nevzat Kaya İlkokulu

Mrt

21-26 Mart Orman Haftası okulumuzda düzenlenen programla kutlandı.Programda günün anlam ve önemine beliten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu,ağaç ve orman ile ilgili şarkıların söylendi ve dramatisazyon gösterisi yapldı.

Mrt

Emniyet Müdürlüğünce ''Çocuklar için Trafik Eğitimi(Trafik Dedektifleri) projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine eğitimler verildi.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi münasebetiyle okulumuzda düzenlenen programda aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz yâd edildi, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü kutlandı.

Programda öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu, video ve oratoryo gösteriler sergilendi. Okul korosu tarafından Çanakkale'yi anlatan türküler seslendirildi.

Program, ödül töreniyle son buldu. "Şehitlerimize Saygı" konulu resim yarışmasında il ikincisi olan 4/A sınıfı öğrencisi Ayşe Sude YEŞİL'e ödülü takdim edildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri öğretmenleri eşliğinde Şehit Osman Tepesi'ndeki anıtı ve türbeleri ziyaret etti.Şehitlerimiz için dua eden öğrencilerimiz çevre temizliği yapmayıda ihmal etmedi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü münasebetiyle okulumuzda düzenlenen programda milli marşımızın kabulünün 103. yıl dönümü kutlandı, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy anıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu, Akif adlı dramatizasyon gösterisi yapıldı.

Program, ödül töreniyle sona erdi.İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında okulumuzda dereceye giren ve il ikincisi olan okulumuz öğrencisi Elif AKÇAY ile "Mehmet Akif'e Mektup"  yarışmasında okulumuzda birinci olan Ayşe Sude YEŞİL ve dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

Mrt

1-7 Mart Yeşilay haftası nedeniyle Yeşilay Bayburt Şubesi yetkilileri okulumuzu ziyaret ederek bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirdiler.

Mrt

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Projesi kapsamında okul kantinimizde meyve satışları başlamıştır.

Mrt

Okulumuz 4. sınıf öğrencileri ve okul Teknofest ekibi Bayburt Organize Saniye Bölgesinde bulunan Türkiye'nin ilk ve tek elektronik devre kartı üretim tesisi Bayelektrosan Elektronik Devre Kartı üretim tesisini ziyeret ederek yetkililerden bilgi aldılar.

Mrt

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından okulumuzda seminer düzenlendi.

Ayrıca il çapında düzenlene sıfır atık yarışmasında okulumuz il birincisi olmuş ve  Sıfır Atık Temel Seviye Belgesini almıştır.

Mrt

Minik Eller Tasarlıyor Projesi ''Uzay Kıyafetleri Tasarımı''  yarışmasında okulumuz 4/A sınıfı öğrencilerinden Zehranur AYHAN il ikincisi olmuştur.

Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası münasebetiyle okulumuzda depremin etkisini azaltmaya yönelik etkinlikler düzenlendi.İl Milli Eğitim Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik birimi ile koordinasyon yapılarak AFAD ve UMKE ekipleri tarafından öğrencilerimize teorik ve uygulamalı eğitimler verildi.Ayrıca deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi  Şubat ayı etkinlikler  kapsamında tüm sınıflarımızda''Anlat Bakalım'',''Drama ile Atasözü/Deyim Anlatma'' ve ''Atasözü/Deyim Resimleme ''etkinlikleri yapıldı.

Ortaya çıkan ürünler sınıf panolarında,okul Dilimizin Zenginlikleri panosunda sergilendi.Ayrıca okul girişindeki panoda ürünlerden oluşan sergi açıldı.

Mrt

Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 106.yıl dönümü etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri tarafından Bayburt türküleri seslendirildi.Şiirler okundu.Halk oyunları gösterileri sergilendİ.

Ayrıca il çapında düzenlenen Bayburt'un Kurtuluşu konulu resim yarışmasında il 1.'si olan okulumuz öğrencisi Elif AKÇAY'a Milli Eğitim müdürümüz Rahmi GÜNEY tarafından ödülü takdim edildi.

Şbt

6 şubat deprem etkinlikleri kapsamında öğrencilerde deprem farkındalığı oluşturmak amacıyla okulumuzda deprem tatbikatı yaptık.Ardından 6 Şubat 2023 tarihinde kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için okulumuzda bir dakikalık saygı duruşunda bulunduk.

Okulumuz 2/C sınıfı yaptığı E Twinning projesi ile kalite etiketi almıştır.